Permanent Makeup

Permanent  Makeup

 

Vill du slippa att sminka dig varje morgon?
En permanent makeup ger dig bestående skönhet och en oöverträffad tidsbesparande bekvämlighet. Long-Time-Liner konturmakeup är den självklara lösningen när du vill se naturligt målad ut både dag och natt. Målet är att framhäva din naturliga skönhet och tillföra utseendet det där lilla extra. Det är inte meningen att denna makeup ska vara iögonfallande. Tvärtom så ska den bara förstärka din naturliga skönhet och/eller korrigera små skönhetsfel, som en basmakeup. Du som bor eller befinner dig i bland annat Karlstad, Hammarö eller Kristinehamn är varmt välkomna in till oss.

Följ Finare Karlstad på Instagram och Facebook för mer bilder på fina resultat av konturmakeup

Vacker dygnet runt

Träna och bada som du vill! Gråt eller skratta så tårarna rinner! Låt det regna! Med Long-Time-Liner konturmakeup är du vacker dygnet runt – oavsett vad som händer. Den här makeupen varken rinner eller kladdar, den behöver aldrig appliceras eller tvättas bort!

Permanent konturmakeup passar alla

Long-Time-Liner konturmakeup är också ett utmärkt alternativ för dig med nedsatt syn eller som har svårt att lägga en riktig makeup, om du är allergisk mot kosmetika eller lider av håravfall. Eller för dig som helt enkelt bara vill spara tid. Kosmetisk pigmentering lämpar sig för alla åldrar.

De vanligaste behandlingarna inom konturmakeup är att forma och tydliggöra ögonbrynen, förstärka ögats form och storlek med eyeliner samt att skapa naturliga konturer kring läpparna.


Du är mycket välkommen in till oss för en konsultation. Vi vänder oss först och främst till dig som befinner dig i Karlstad, Hammarö och Kristinehamn, men vi hjälper även dig som bor i närliggande områden. 

Long-Time-Liner konturmakeup

Long Time Liner Permanent makeup linergister är specialutbildade experter inom skönhet och permanent makeup. Long Time Liner är ledande inom Permanent Makeup sedan mer än 30 år tillbaka och är prisbelönta inom  kosmetikbranschen.
Läs mer om Ling Time Liner

Malin Ljung- Diplom

Long-Time-Liner konturmakeup


Perfekta Ögonbryn


  • Long-Time-Liner konturmakeup ger dig perfekt formade ögonbryn. Tunna eller ljusa ögonbryn kan fyllas i och förstärkas. Om ögonbryn saknas helt kan de rekonstrueras. Finare Karlstad använder sig av skuggmetoden, vilket innebär att man lägger en skugga i botten, resultatet blir som om man själv målat i med en ögonbrynspenna.

för att se priser, klicka på boka knappen nedan

Framhäv dina vackra ögon med Eyeliner


  • Eyeliner med Long-Time-Liner konturmakeup ger en vacker inramning runt ögat och får dina ögonfransar att se tätare ut.för att se priser, klicka på boka knappen nedan

Naturligt färgade läppar

 

  • Long-Time-Liner konturmakeup förstärker och framhäver dina läppar och får dem att se fylligare ut. Läppar som med åren har blivit bleka eller konturlösa kan förbättras och ges en mer markerad kontur. Asymmetriska läppar kan korrigeras.


 

för att se priser, klicka på boka knappen nedan

Betalsätt hos Finare Karlstad

Företagsswish. Betalkort

Ingen Kontanthantering