Injektionsbehandlingar

Åsa Jarl


Jag arbetar som legitimerad sjuksköterska på Centralsjukhuset i Karlstad sedan år 2000. Började på infektionskliniken där jag arbetade i tre år, därefter vidareutbildade jag mig till Barnsjuksköterska och har sedan 2004 jobbat på barnkliniken där jag fortfarande är verksam.

Då jag har ett stort intresse för det konstnärliga och skapande certifierade jag mig inom estetiska injektionsbehandlingar med filler och botox 2016 och startade Fill fine. Jag gillar snabba förändringar och resultat som blir naturliga. Något som ligger till grund när jag arbetar med filler och botox.


Botox


Botoxbehandling med Botulinumtoxin A är muskelavslappnade och används i för att reducera rynkor genom att tillfälligt försvaga de små musklerna i ansiktet. Botox blockerar signalerna mellan nerv och muskel så muskeln inte kan dra ihop sig. De vanligaste behandlingarna är:


  • Glabella (bekymmersrynkan mellan ögonen)
  • Panna
  • Kråksparkar (runt ögonen)
  • Sura mungipor

Behandlingen gör inte ont, en tunn nål används vid injektion i muskeln. Något enstaka blåmärke kan man få efteråt, men oftast syns det inte. Man ska undvika värktabletter (NSAID preparat) dygnet innan behandlingen. Direkt efter behandlingen ska man undvika böja huvudet framåt och inte träna 24 timmar efter.


Effekten kommer efter ca 3-4 dagar och maximal effekt syns efter 2-3 veckor. Hållbarheten är ca 4 månader.  

Priser Botox (Bocouture)
Alltid gratis konsultation! 


Ett område: 2200:-
Två områden: 3000:-
Tre områden: 3600:-

Lipflip: 750:-

Skinpen ansikte

SkinPen skapar kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess, samtidigt som cellskador minimeras. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av ärrvävnad, utan att den generella hudstrukturen påverkas.

SkinPen® är den första FDA-godkända och medicinskt CE-märkta microneedling penna. Det är en säker behandlingsmetod med utmärkta och kliniskt bevisade resultat.

. Relativt smärtfri behandling som tar ca 45 min och ger fina resultat på huden. 

Pris

 Skinpen ansikte: 2200:-

Filler


Med åldern minskar kroppsfettet (ja i ansiktet iaf) och då kan filler vara ett bra substitut att öka upp volymen igen- vi behöver ju faktiskt inte se äldre ut än vad vi känner oss! Jag står för naturliga resultat med hjälp av filler, för att skapa mer symmetri eller ökad volym av en specifik detalj i skönhetssyfte.

Gratis konsultation.  Lokalbedövning kan fås vid behov och ingår i priset. Behandlingen tar ca 30 min.

Hyaluronica


HYALURONICA ® är vetenskapligt studerande fillers som är är injicerbara hyaluronbaserade geleér. Produkterna är utformade för att motverka synliga tecken på hudens åldrande och bibehålla din huds utseende. Var och en av produkterna (1, 2 & Mesolift) gör att behandlande medicinsk personal kan tillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje enskilt fall. På kort tid kan du minska förekomsten av ansiktsrynkor (bekymmersrynkor, nasolabiala rynkor, skratt-eller rökrynkor med mera), förlust av ansiktsvolym eller förstärka en specifik detalj (som exempelvis läppkontur eller läppförstoring) eller så kan du ge din hud ultimat återfuktning för att hålla den fräsch länge.

Priser

Filler med Hyaluronica:


Läppar 2800:-

Mungipor 3200:-

Nasolabiala veck 3200:-

skinbooster 2200:-


MicroGold


MicroGold är en avancerad teknik med 20 st tunna små nålar som stämplas in i huden i hela ansiktet.

Ett skräddarsytt serum används för olika hudproblem, med vitaminer, hyaluronsyra och microbotox för att ge huden spänst, lyster och fukt.

Kan göras som kur eller engångsbehandling, hållbarhet ca 3 månader. Nästintill smärtfri och återhämtningstid på endast ett par timmar.

Rengörning innan och calmingmask efteråt ingår.


  • För fina linjer och ärr
  • Acneproblem
  • Minska porer
  • Torr och glåmig hud
  • Rosacea

Priser

Pris: 2400:-

Sklerosering

Sklerosering är en behandling för att ta bort ådernät på benen, ytliga blodkärl. Med hjälp av ett läkemedel, Aethoxysklerol, som injiceras i kärlen och får dem att skrumpna ihop och efter några veckor blekna bort. Behandlingen är permanent. Görs med fördel under höst/vinter eller tidig vår då man helst inte ska vistas i solen pga risk för pigmentering.

Injektionsbehandlingen kan svida lite men går snabbt över. Efteråt blir kärlen rödare och blåare under några veckor för att sedan försvinna helt. Rekommendation att smörja efteråt med Hirudoidsalva och använda stödstrumpor, som man själv kan köpa på apotek.

Beroende på hur mkt ytliga blodkärl man har kan behandlingen behöva upprepas.

Priser

Kostnad 1600:-


Gratis konsultation.

Fill fine


Hör gärna av dig om du har några frågor, om du vill boka en gratis konsultation eller en behandling. Skicka gärna SMS eller mail då jag inte kan prata i telefon under behandlingar.


Telefon/SMS 0707412549


Mail asa@fillfine.se